Sóc l'Ivan, fotògraf i dissenyador gràfic dinàmic i perfeccionista de Sils (Girona), titulat en Autoedició i Gràfica Publicitària a l'Escola d'Art d'Olot. Recolzat per més de 400 projectes finalitzats amb èxit.

Sempre vaig estrar atret pel món de la fotografia, vaig adquirir tots els coneixements d'aquest àmbit de manera autodidacte fins arribar a obtenir els resultats desitjats, sense deixar en cap moment d'exigir-me el millor de mi en cada projecte.

En el sector del disseny gràfic, he treballat amb bons resultats realitzant tant tasques de disseny com de fotografia en bons estudis de disseny de la comarca de Girona, així com Gelis Dissenyadors o Estudi Sicília. Ara ja només treballo com a freelance. L'exclusivitat dels meus projectes fan que marqui la diferencia. Cada projecte s'adapta a cada cas, tenint en compte els desitjos i inquietuds del client. Mai treballo a partir d'una plantilla d'un projecte anterior, el que fa que sempre siguin projectes exclusius i únics, diferents a tots els altres projectes que hagi pogut realitzar anteriorment.

M'agrada tractar amb els clients de forma molt propera, honesta, treballo de forma meticulosa i ordenada i sempre donant el millor de mi en cada cas.

Tot i l'experiència adquirida al llarg dels anys, sóc molt conscient que sempre queden moltes coses per aprendre: "Hem de ser com esponges i absorbir tot el que podem per tal de poder obrir-nos pas en el món de la publicitat i la comunicació".