Ivan Sili (Ivan Silva Lidon), fotògraf i dissenyador gràfic molt dinàmic i perfeccionista de Sils (Girona), titulat en Autoedició i Gràfica Publicitària a l’Escola d’Art d’Olot. Recolzat per més de 400 projectes finalitzats amb èxit.
Atret pel món de la fotografia, va adquirir tots els coneixements d’aquest àmbit de manera autodidacte fins arribar a obtenir els resultats desitjats, sense deixar en cap moment d’exigir-se l’excel·lència en cada projecte.
En el sector del disseny gràfic, ha treballat amb grans resultats realitzant tant tasques de disseny com de fotografia en reputats estudis de disseny de la comarca de Girona, així com Gelis Dissenyadors, Volcano Group o Estudi Sicília, entre d’altres. Ara ja només treballant com a freelance.
L’exclusivitat dels seus projectes fan que marqui la diferencia. Cada projecte s’adapta a cada cas, tenint en compte els desitjos i inquietuds del client. Mai treballa a partir d’una plantilla d’un projecte anterior, el que fa que sempre siguin exclusius, únics i inigualables a cap dels altres projectes que hagi pogut realitzar anteriorment.
Tot i la gran experiència adquirida al llarg dels anys, Ivan és molt conscient de que li queden moltes coses per aprendre: “Hem de ser com esponges i absorbir tot el que podem per tal de poder obrir-nos pas en el món de la publicitat i la comunicació”.